Tempel Simran

Tempel Simran is een project die onder AZR-Zorg valt. Het initiatief is gestart door het verzorgen van ouderen. 

Tempel Simran is een gezinshuis die kinderen en jongeren begeleiden, zorgen en opvoeden gedurende een lange tijd van hun leven. Dit wordt gecombineerd met professionele zorg die afgestemd is op de individuele ontwikkeling en vaardigheden van een kind. Wij zijn een zelfstandige onderneming die de dagelijkse verantwoording neemt voor de kinderen/ jongeren. Dit is een moderne vorm van ondernemerschap: een kleinschalige onderneming die gericht is op de ontwikkeling, opvoeding en verzorging van kinderen.

Tempel Simran is een project die onder AZR-Zorg valt. Het initiatief is gestart door het verzorgen van ouderen. Wij zijn nu stabiel in het verzorgen van de ouderen en nu willen wij onze aandacht ook aan de kinderen en jongeren gaan besteden.

 

Tempel Simran

Wij hebben een ruim pand met 6 slaapkamers, badkamers, ruime keuken. Ook zullen we bekwame gezinsouders die de kinderen en jongeren kunnen begeleiden op het gebied van bewegen, onderwijs, financiën en dergelijke hebben. De gezinsouders worden door een specialistische team ondersteund. De specialistische team biedt onderwijs, dagbesteding, begeleiding bij behandeling en vrije tijd.

In de toekomst willen we uitbreiden op de 2de etage. De bedoeling is om meer kinderen/jongeren op te vangen.

Tempel Simran heeft een groot betekenis:

  • Tempel heeft verschillende betekenissen. Het staat voor de wachtkamer of een geestelijke, lichamelijke verzorging en gezondheidskuur. Het is een plek waar mensen naartoe gaan om zichzelf te hervinden in hun leven.
  • Simran betekent een geschenk van God.

‘Kinderen zijn een geschenk van de Heer, de vrucht van de schoot is een beloning van God.’ Het staat geschreven in Psalm 127:3.

Onze vorm van een Tempel is een plek creëren waar wij alle kinderen/ jongeren met of zonder beperking of stoornis te beschermen, begeleiden en liefde geven. Wij maken geen onderscheid tussen geloof, afkomst en leeftijd (8-18)

Ook willen we kinderen/jongeren die met spoed opgenomen moeten worden een kans en een plek geven om tot rust te komen.

Samen met ze bewegen is het doel om wat ontspanning te creëren, activiteiten voor de kinderen organiseren en hun helpen in een sport waarin ze zich op hun gemak voelen. Samen met de toebehorende begeleiders.

Bent u geïnteresseerd? Heeft u een vraag of opmerking? Aarzel niet, bel ons of stuur ons een e-mail: info@azr-zorg.nl

070 308 55 39

085 – 210 11 44