Huishoudelijke verzorging

Met de juiste ondersteuning en verzorging kan een patiënt nog prima op zich zelf wonen.
AZR-zorg biedt deze zorg. Dit geldt ook voor het weekend en ‘s avonds.

Wanneer huishoudelijke activiteiten te zwaar of te moeizaam voor u worden, kan AZR-ZORG een uitkomst bieden. Onze medewerkers komen bij u langs om u te ondersteunen bij de dagelijkse problemen zoals het schoonmaken van uw huis en de verzorging van de was etc. Ons uitgangspunt is; één vaste medewerker op een vaste dag op een vast tijdstip. Voor huishoudelijke zorg kunt u zich bij ons aanmelden, AZR-ZORG ontzorgt u en neemt de aanvraag in behandeling bij de desbetreffende gemeente. U kunt zich eenvoudig aanmelden door een e-mail te sturen naar info@azr-zorg.nl of het online contactformulier in te vullen.

Zorgdossier

De zorgconsulent komt bij u op huisbezoek, maakt kennis met u en bespreekt uw wensen. De afspraken worden vastgelegd in uw persoonlijk zorgdossier, dat bij u thuis wordt achtergelaten. De verleende zorg wordt bij ieder bezoek weer bijgewerkt en bijgehouden.

Wat heeft AZR-ZORG met betrekking tot huishoudelijke verzorging u te bieden?

Na het ontvangen van de bevestiging van de desbetreffende gemeente, wordt er binnen 24 uur contact met u opgenomen. Als het om een nieuwe aanvraag gaat volgt er zo spoedig mogelijk een persoonlijk huisbezoek om de zorgvraag met u door te nemen en vast te leggen. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers u zo goed mogelijk van dienst zijn en zoeken daarom altijd iemand die bij u past en waar u zich prettig bij voelt. U krijgt hulp met de werkzaamheden, die u zelf in huis wegens omstandigheden niet meer kunt doen. Afhankelijk van wat er noodzakelijk en afgesproken is, maken onze medewerkers uw huis schoon, verzorgen eventueel het was- en strijkgoed,  verzorgen de broodmaaltijd en wordt het bed opgemaakt. Kortom AZR-ZORG zorgt ervoor dat u gehele huishouden weer op orde komt.

Wordt u een dagje ouder, dan ondersteunen wij u in de vorm van advies en instructie over het huishoudelijke werk. Bij onze medewerkers staat u altijd centraal en kunt u altijd terecht voor een luisterend oor. Wij vinden een kopje koffie en een gesprek op zijn tijd net zo waardevol als een schoongemaakt huis.

Bent u geïnteresseerd? Heeft u een vraag of opmerking? Aarzel niet, bel ons of stuur ons een e-mail: info@azr-zorg.nl

070 308 55 39

085 – 210 11 44